Bilderna från "Finlandsbåten" är tagna av Lisen Arnell

Föreställningsfotografier från "Finlandsbåten" är tagna av Lisen Arnell och publiceras med hennes medgivande. Tack Lisen!


Klassresan


Sms scenen


Fotografering i sms scenen


Lärarmötet


Klassresan


Datahaveri försvårar blogginlägg...

Det har inte blivit skrivet här på ett tag. Nej, vi ligger inte nere - vi ligger i rätt mycket nuförtiden. Tyvärr strular min dator så därför har inget blivit publicerat på ett tag.
Tänkte lägga ut några föreställningsbilder från när vi spelade på "Finlandsbåt" i augusti. Först en kort resumé av några saker som hänt sedan dess...

Vi har mött lärare som har genus och sex och samlevnadskurser på högskolor och universitet  i Sverige.  Vi kommer att vara ett inslag på vissa kurser runtom i landet och det ska bli jättespännande.

I början av oktober var vi i Västerås och spelade för den minsta publik vi någonsin haft. De var nog 13 stycken till antalet.

Vi var i Varberg härom veckan och spelade Falla mellan stolarna. Jättemycket publik (ca 150 st), jättekort med tid (drygt en timme) men jätteroligt! Trodde aldrig att folk skulle våga komma upp och byta ut när de var så många och med en kort uppvärmning, men folk var både modiga och aktiva. Häftigt! Vi bodde på hotell Gästis som vi i Breyta enades om var det häftigaste hotell vi varit på i Sverige. Vi hade gärna stannat kvar där...

RSS 2.0