Spelning i Luleå

Kära läsare!
Vi fortsätter vår turne genom vårt avlånga land. I måndags spelade vi i Luleå. Ännu en gång ett häftigt möte med engagerade och motiverade pedagoger, skolledare och skolhälsopersonal. Tack!

Premiär!!!

Kära läsare!
Idag har vi haft premiär på vår föreställning Lika - Olika, om likabehandlingsplanen. Premiären ägde rum i Hallunda Folkets Hus i Stockholm. Dagens föreställning var startskottet på vår turné på konferenser runtom i Sverige. Publiken i Stockholm bestod av engagerade och kreativa rektorer, lärare och annan skolpersonal från bl.a. Stockholm, Mora och Vetlanda.
Vi hade jätteroligt och är mycket glada och nöjda med dagen, mycket tack vare samarbetet med alla ombudsmännen och Gunilla Larsson och Per Persson från Myndigheten för Skolutveckling.
Vi tackar vår publik för alla idéer och utbyten och även för alla tankar som inte uttalades men ändå fanns i rummet.
Nu åker vi till Göteborg!

Sms mobbing

314414-2

Mira och Josefin

314414-3

Erik hos rektorn

314414-1

Premiär

Kära bloggläsare!
Forumteatergruppen Breyta är nöjda och glada på väg hem från Göteborg där vi har haft spelning om likabehandling med Myndigheten för skolutveckling. I går hade vi premiär i Stockholm. Vi är imponerade av alla kreativa konstruktiva idéer, handlingar och tankar som publiken delade med oss och varandra. Tack till såväl deltagare från skolor i Göteborg och Stockholmsregionerna som till er på Myndigheten för skolutveckling och alla ombudsmän. Efter dagar som de här har man verkligen gott hopp om att skolor i Sverige på ett klokt sätt arbetar mot diskriminering, trakasserier och kränkningar. Tack!


Vill ni beställa Breytas föreställning om likabehandling till er studiedag?

Kontakta oss via forumteatergruppen.breyta@telia.com

Kontakta Breyta

forumteatergruppen.breyta@telia.com

RSS 2.0