Öppen föreställning

Tack alla ni som kom på vår öppna föreställning på Teater3 i fredags!
Det var kul att en journalist från Lärarnas tidning kom. Förhoppningsvis kanske det står lite om vårt arbete i nästa nummer!


Malmö

I tisdags spelade vi både Falla mellan och Lika Olika i Malmö. Det blev en intensiv dag som började på Belluve gymnasiet. Där mötte vi en personalgrupp som inte var fler än trettio. Det blev en intressant föreställning med diskussioner om bl.a. heteronorm. Utgår vi från att alla är heterosexuella till någon bevisat motsatsen? Måste man vara politiskt korrekt som skolpersonal? Får du tycka vad som helst när du arbetar i skolan? Det var en aktiv publik trots att de var så få. Efter föreställningen kastade vi oss i en taxi till stadshuset för att möta en SSP(Skola,socialtjänst och polis) publik. Även personal från fritidsgårdar var där som en del av skolan och socaltjänsten. Det kändes som det var en väldigt stor publik och det gjorde nog att en del inte vill komma upp på golvet utan satt kvar och diskuterade med rollkaraktärerna, men det var många som kom upp också.
Efter den andra föreställningen var det en VÄLDIGT TRÖTT forumteatergrupp som kastade sig mot tågstationen för att ta sig hem till Stockholm igen.


RSS 2.0