Skolverket igår

Igår spelade vi på en sex- och samlevnadskurs i Skolverkets lokaler i Stockholm. Det var ett otroligt litet scenutrymme men en väldigt laddad publik så spelningen blev rolig och som alltid lärorik. Vi får ta del av så många historier av vad människor varit med om i sex- och samlevnadssammanhang. Både roligt och skrämmande. På fredag gör vi vår sista spelning i sex- och samlevnad i Skolverkets regi. Trist och sorgligt, men förhoppningsvis blir det fler spelningar för engagerad skolpersonal framöver i annan regi...

Kommentarer
Postat av: Anna Strömstedt

Hej!

Sista!?! Hur kommer det sig? Jag tycker ni var grymt duktiga, engagerade alla och många stenar vändes på och ventilerades. En mycket givande dag! Önskar fler personer som arbetar med ungdomar fick chansen att se er. Tacksam för att jag fick tillfället att vara med.

/ Anna som fick se/delta vid sista föreställningen

2010-11-02 @ 07:57:38
Postat av: Camilla

Hej Anna!

Tack för fin respons! Jo, det var sista spelningen i skolverkets regi för det var en satsning från regeringens sida på Sex- och samlevnad och jämställdhet för skolpersonal. Det är absolut inte sista gången vi spelar föreställningen, bara i samverkan med skolverket. Vi spelar ju på fortbilningsdagar för skolpersonal ute i landet. (Och någon gång per år öppna föreställningar i Stockholm.) Skicka oss gärna ett mail om du är intresserad av öppen föreställning!



Mvh Camilla

Hälsningar Camilla i Breyta

2010-11-17 @ 19:21:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0