Turneavslutning på Falla mellan stolarna


Nu har vi spelat vår sista föreställning av Falla mellan stolarna i samarbete med Myndigheten för skolutveckling. Den 30 maj spelade vi på Noliamässan i Umeå.
Det är alltid spännande att se olika temperament eller egenheter som kännetecknar olika delar av Sverige. Jag (Camilla) är själv från Umeå och tyckte inte att jag lade märke till några egenheter, men de andra i Breyta tyckte att de var lite tysta och stilla till en början. När utbytesdelen tog vid så var det fullt flyt och många nya ideér som vi inte sett tidigare. Det var trevligt att möta Björkarnas stad när träden stod i full blom och deltagarna blommade ut totalt i den vackra och soliga majdagen.
Det kändes lite konstigt att detta var den sista spelníngen i samarbete med Myndigheten för skolutveckling. Vi är väldigt tacksamma för samarbetet med dem och alla andra trevliga människor vi träffat under resans gång.

Breyta tar inte sommarlov ännu.  Vi kommer att spela Lika Olika för Mälardalens högskola i Västerås och Eskilstuna nu i juni. Det ska bli spännande.
Soliga kramar till alla er som deltagit på våra föreställningar under våren från Breyta genom Camilla


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0